Home  Diensten

Medio 1999 heb ik mij gevestigd als onafhankelijk websitearchitect. Indertijd werd deze naam nog niet gebruikt; googelen op de term ‘websitearchitect’ leverde 0 hits.

Mijn passie: doordachte concepten ontwikkelen

Hoe breng ik mijn boodschap zo goed mogelijk over? Welke media zet ik daarvoor in? Dat waren vraagstukken waarmee ik mij al vele jaren bezig hield. Eerst als leraar en daarna als ontwikkelaar van educatieve software en andere leermiddelen. Toen ik mij als zelfstandige vestigde was dit een braakliggend terrein. Papieren folders werden gedigitaliseerd en op het internet geplaatst. Dat was de website. Hier lag voor mij een kans: het opstellen van een doordachte blauwdruk voor de te ontwikkelen website.

Strakke onafhankelijke directievoering

Het ontwikkelen van een passend concept voor een nieuwe website is één; de realisatie van de website zoals we die in gedachten hebben is een andere zaak. Daarvoor zoek ik een vormgever die onze ideeën in beeld kan vertalen, een tekstschrijver die het bijpassende verhaal kan vertellen en een programmeur die een en ander technisch kan implementeren. Bij elk deelaspect van het project zoek ik de best passende specialist. Zo kan ik altijd leveren wat bij de blauwdruk past.


Kwaliteitsbewaking en doorontwikkeling

Aan het begin van het project heb je bepaalde verwachtingen van de nieuwe website: wat je ermee wilt bereiken; wat de bezoekers ermee zullen gaan doen. In hoeverre deze verwachtingen uitkomen kunnen we meten met geavanceerde statistiekprogramma's. Daarmee analyseer ik het gebruik van de website. En zo nodig passen we de website aan. Daarmee blijft uw website steeds up to date.

LinkedIn profielContact
Irenelaan 4
6721 EA Bennekom
06 38 89 89 94
Referenties
Opdrachtgevers