Home  Werkwijze

Maatwerk is de sleutel tot succes. De twee ijkpunten voor uw website zijn:
  • aansluiting bij uw doelgroep;
  • aansluiting bij uw bedrijfsvoering.
Dit vraagt om maatwerk. Een doordacht marketing-communicatieplan, uitwerking daarvan in een functioneel ontwerp en vertaling in een geheel eigen website.

Onafhankelijk websitearchitect

Maatwerk vraagt ook om onafhankelijkheid. Het moet voor u niet uitmaken wie de website vorm geeft, wie de teksten schrijft of wie het content management systeem levert. Belangrijk is dat het bij u past. Als onafhankelijk websitearchitect kan ik als geen ander hieraan invulling geven. Daarbij put ik uit meer dan 20 jaar ervaring met het internet.

Veelzijdig werk

Maatwerk vraagt om inlevingsvermogen. Luisteren naar mijn klanten. Mezelf inleven in de doelgroep. Dat zijn sterke punten die hierbij goed van pas komen. Het resultaat hiervan ervaart u als een zeer veelzijdig portfolio met multinationals en zzp-ers als opdrachtgever in alle markten van Nederland.

De juiste specialisten

Projectmatig werken is mijn sterke kant. Eerst kijken wat we willen, daarna bepalen hoe we dit het beste kunnen invullen en vervolgens het juiste team bij elkaar zoeken. Samen efficiƫnt en doelgericht aan de slag. Dat maakt dat u krijgt wat u wilt. Een website op maat.

LinkedIn profielContact
Irenelaan 4
6721 EA Bennekom
06 38 89 89 94
Referenties
Opdrachtgevers